winterschilder; verfspuitwerk; glasweefselbehang
Verf? Daar zijn wij niet vies van

Beglazing- en schilderwerkzaamheden in Den Bosch

Voor bedrijven, particulieren en VvE’s

Of u nu de gevel wilt laten schilderen of onderhoudsschilderwerk wilt laten verrichten: wanneer u kiest voor de vakmannen van V.A. Burg Schildersbedrijf maakt u altijd de juiste keuze. Naast schilderwerkzaamheden in Den Bosch en omgeving verzorgen wij ook al uw vloer- en wandafwerkingen en beglazing. Voor een perfect resultaat halen wij echt het onderste uit de verfpot.

Eerlijk en betrouwbaar

Wij werken veel voor zorginstellingen, provincies, Rijksgebouwendienst, Verenigingen van Eigenaren en gevangenissen. Deze instanties huren niet zomaar een bedrijf in. Niet alleen moet proeve van kwaliteit worden geleverd, ook moeten alle medewerkers gescreend zijn door het ministerie van Veiligheid en Justitie. Zo weet u zeker dat u betrouwbare vakmensen in huis haalt.

vve
; gevel schilderen; muurafwerking; vloerafwerking

Beglazing

Naast schilderwerk verzorgen wij al uw beglazing, van gewone ruiten tot speciale beglazing. Denk bij dit laatste aan brandveilig, inbraakvertragend en letselwerende beglazing, handig als extra beveiligingsmethode in onder meer musea. Laat ons het complete beglazingsproject van uw huis, bedrijf of instelling uitvoeren.

Betonwerk

Heeft u ons ingeschakeld voor een van onze andere diensten en ontdekken we tijdens de werkzaamheden betonschade? Dan voeren wij direct kleine betonschadereparaties uit. Dat scheelt weer een hoop gedoe!

Binnenschilderwerk

U wilt natuurlijk dat uw huis of bedrijfspand er tot in de puntjes verzorgd uitziet. Laat daarom het schilderen van uw wanden, plafons, kozijnen en deuren over aan professionals. Wij verzorgen al uw binnenschilderwerk met oog voor detail en kleur. Naast regulier schilderwerk is spuitwerk ook een optie. (Latex) verfspuitwerk  is ideaal voor een perfect egaal eindresultaat.

Buitenschilderwerk

Een woonhuis of gebouw kan nog zo mooi van stijl en ontwerp zijn, als het verfwerk aan onderhoud toe is, valt de rest in het niet. Buitenschilderwerk, zoals het schilderen van gevel en kozijnen, is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Er moet rekening worden gehouden de weersomstandigheden, het oppervlak en het straatbeeld. Gelukkig heeft V.A. Burg Schildersbedrijf de juiste ervaring én verf in huis.

Wandafwerking

Verf is natuurlijk niet de enige manier om uw muren mooi te maken. Daarom bieden wij ook de mogelijkheid om uw wanden te behangen met bijvoorbeeld glasweefselbehang. Dit duurzame en sterke vliesbehang verbergt scheuren en barsten. Daarmee is het uitermate geschikt voor wanden die beschadigd zijn of het zwaar te verduren hebben. 

Vloerafwerking

Niet alleen mooie muren, maar ook mooie vloeren? Wij maken het mogelijk. V.A. Burg Schildersbedrijf verzorgt uw vloerafwerking met alle soorten vloerverfsystemen. Meer weten? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.