Beglazing- en schilderwerkzaamheden in Den Bosch en omgeving

Contact

Of u nu de gevel van uw bedrijfspand wilt laten schilderen of onderhoudsschilderwerk wilt laten verrichten: wanneer u kiest voor de vakmannen van Schildersbedrijf V.A. Burg maakt u altijd de juiste keuze. Naast schilderwerkzaamheden in Den Bosch en omgeving verzorgen wij ook al uw beglazing.

Beglazing

Behalve schilderwerk verzorgen wij al uw beglazing, van gewone ruiten tot speciale beglazing. Of het nu gaat om geluidwerende, brandwerende, inbraakvertragende of letselwerend beglazing: wij draaien onze hand er niet voor om. Zo plaatsen we al jaren uitbraakwerende beglazing voor de PI Vught. Want een veilig huis, kantoor of instelling begint bij de juiste beglazing. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Uitstekend binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk

U wilt natuurlijk dat uw bedrijfspand of woning er verzorgd uitziet. Laat daarom het schilderen van uw wanden, plafonds, kozijnen en deuren over aan professionals. Wij verzorgen al uw binnenschilderwerk met oog voor detail en kleur.

Neem contact op
Uitstekend buitenschilderwerk

Buitenschilderwerk

Een gebouw of woonhuis kan nog zo mooi van stijl en ontwerp zijn, als het verfwerk aan onderhoud toe is, valt de rest in het niet. Buitenschilderwerk, zoals het schilderen van gevels en kozijnen, vereist professionaliteit. Er moet rekening worden gehouden met de weersomstandigheden, het oppervlak en het straatbeeld. Gelukkig heeft Schildersbedrijf V.A. Burg de juiste ervaring én verf in huis.

Telefoon icoon

Op zoek naar vakmannen voor uw beglazing of schilderwerk?

Neem contact op